Mijn specialisaties

Je kan met heel uiteenlopende vragen en problemen bij mij terecht. Hieronder bied ik je een greep uit het aanbod maar je mag me zeker ook contacteren bij een vraag die niet in dit rijtje thuishoort. Dan bekijken we samen of ik je verder kan helpen. 

Begeleiding bij verlies

Voor mij gaat dit over verlies in de brede zin van het woord. Rouwverwerking, het einde van een relatie, het afbreken van een vriendschap, het stopzetten van een job, ... Een groot verlies is soms moeilijk te aanvaarden of kan heftige emoties met zich meebrengen. Samen kijken we hiernaar. 

Onzekerheid, stress en niet goed in je vel zitten

Misschien verlies jezelf in je gedachten, je weet niet (meer) wat je wil, je blokkeert, je hebt moeite om jezelf of een ander te vertrouwen, je hebt stress, je twijfelt, ... We gaan op zoek naar een uitweg. 

Familiale moeilijkheden

Als het moeilijk gaat in je relaties, er problemen zijn in je familie of je dieper wil kijken naar je kindertijd, ben je van harte welkom.

Zingeving

Wanneer je het even niet meer ziet, niet weet waarvoor je 'het' eigenlijk nog allemaal doet, wanneer je jezelf kwijt bent of alles kleurloos lijkt, zoeken we naar wat jou kan helpen.

Communicatieproblemen

Voor sommige mensen is het moeilijk om over dingen te praten. Je wil wel maar het lukt niet. Of je probeert maar er lijkt toch iets verkeerd te lopen in je relatie met de ander. Misschien lijkt je boodschap anders over te komen dan je bedoelt? Als communicatiewetenschapper ben ik ervan overtuigd dat communicatie een cruciaal onderdeel is van onze relaties. Als je hierop vastloopt, ga ik hier graag dieper met jou op in.